Warning: Undefined array key "query" in /home/autobusn/epunjaci.autobusnja.hr/wp-content/mu-plugins/class-po-mu.php on line 120
Privatni korisnici | Električni punjači

Punjenje vozila na Vašem privatnom parkiralištu

Obzirom da će Vaše vozilo najviše vremena biti parkirano na Vašem parkiralištu, bitno je i da ono bude opremljeno odgovarajućom stanicom za punjenje.

Vaša stanica za punjenje električnog vozila pruža fleksibilnost u kontroli troškova budući da vozilo možete puniti za vrijeme jeftinije tarife.

S obzirom da postoje dva osnovna tipa stanovanja, samostojeće kuće i stambene zgrade sa dijeljenim parkiralištima, tako postoje i rješenja za punjenje Vaših vozila ovisno o tipu parkirališta.

Jednostavna instalacija na svakoj podlozi

Instalacija MaxiCharger Ac Wallbox-a je vrlo jednostavna i brza. Potrebna je samo ravna površina koja može držati težinu zidne kutije. Rješenja kao što su zidovi, postolja ili metalni nosači idealni su za ispravnu instalaciju proizvoda.

Uređaj teži oko 6 kg, uključujući kablove i konektore. Kako bi se MaxiCharger ispravno instalirao, potrebno ga je fiksirati u položaju koji omogućuje da kabel za punjenje ostane na preporučenoj visini između 700 mm i 1500 mm od tla.

Potpuna kontrola MaxiCharge Aplikacijom za Android i IOS sustave

Pametan i prilagodljiv

Potrebe se razlikuju od kupca do kupca. Uz Bluetooth, WiFi, ethernet i mogućnosti aplikacije, svoj punjač možete jednostavno integrirati u svoj svakodnevni život.

Ostanite povezani s Autel Charge aplikacijom koja koristi inteligentnu tehnologiju za učinkovito punjenje Vašeg vozila.

 

MaxiCharger je uvijek povezan

Za neprekidnu povezivost i praćenje funkcija MaxiCharger AC Wallbox-a mogu se odabrati dva tipa povezivosti na internet:

Upotrebom SIM kartice odabranog telefonskog operatera kroz praktični bočni utor*

Spajanje uređaja izravno na router putem WIFI mreže ili Ethernet RJ45 priključka.

MaxiCharger AC Wallbox

…idealan za kućnu upotrebu…